Κερατέα Φωτιά - Αττική: Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται προληπτικά ... : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Κερατέα Φωτιά - Αττική: Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται προληπτικά ... : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.. #φωτια κερατέα, όπως φαίνεται τώρα από τη λούτσα#πυρκαγια pic.twitter.com/nmd96phbpm. .η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24.

Φωτιά στην Κερατέα: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία ...
Φωτιά στην Κερατέα: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία ... from www.newsit.gr
.η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Ο γιoς της ηλικιωμένης δήλωσε ότι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα στον δήμο λαυρεωτικής. Newsit ελλαδα φωτια στην κερατεα: Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Με εντολή του αρχηγού της πυροσβεστικής στέφανου κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.

Η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα του δήμου λαυρεωτικής έθεσε σε συναγερμό την πυροσβεστική, η οποία επιχειρεί με ισχυρές επίγειες δυνάμεις. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Ο γιoς της ηλικιωμένης δήλωσε ότι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Ότι υπάλληλος του δήμου είδε τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου να βάζει φωτιά σε κάδο.

Φωτιά Κερατέα: Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η ...
Φωτιά Κερατέα: Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η ... from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα στον δήμο λαυρεωτικής. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη αφού οι φλόγες έχουν φτάσει στα σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 11 το πρωί στην περιοχή του μαρκάτι, στην κερατέα, του δήμου λαυρεωτικής και πλέον η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη υποβοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Κάτω από αντίξοες συνθήκες να περιορίσουν την φωτιά στην κερατέα και μάλιστα έχει γίνει η εκκένωση 4 οικισμών η τροχαία έχει.

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά. Κινητοποιήθηκαν από την πυροσβεστική επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Ότι υπάλληλος του δήμου είδε τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου να βάζει φωτιά σε κάδο. Το 112 έχει στείλει μήνυμα εκκένωσης στους κατοίκους στο μαρκάτι, να. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 11 το πρωί στην περιοχή του μαρκάτι, στην κερατέα, του δήμου λαυρεωτικής και πλέον η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη υποβοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Φωτιά στην Κερατέα: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά - Αγνοείται ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά - Αγνοείται ... from www.tromaktiko.gr
Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. #φωτια κερατέα, όπως φαίνεται τώρα από τη λούτσα#πυρκαγια pic.twitter.com/nmd96phbpm. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Κινητοποιήθηκαν από την πυροσβεστική επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Υπάρχει μεγάλος φόβος να μην περάσει το πύρινο μέτωπο στον εθνικό δρυμό σουνίου, όπου υπάρχει πυκνή βλάστηση με πεύκα.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ότι υπάλληλος του δήμου είδε τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου να βάζει φωτιά σε κάδο. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Posting Komentar

0 Komentar